Proiectul fondului de investitii va fi redenumit PointPark Cluj si va cuprinde 204.000 mp de spatii logistice, fiind dezvoltat pe un teren de 54 de hectare, in apropiere de orasul Turda.

Craig Maguire, country manager al P3 Polonia, va coordona si echipa din Romania, urmand ca biroul local al dezvoltatorului sa fie deschis in curand.

Operatiunile Europa Capital in Romania sunt coordonate in prezent de Tim Norman (foto), care ocupa functia de director regional pentru Europa.

PointPark Properties este activ in 11 tari din Europa si, incepand cu data de 1 octombrie 2009, administreaza peste 1,5 milioane mp de spatii logistice din 54 de cladiri si un portofoliu de terenuri de 820.000 mp pentru alte dezvoltari logistice din Europa.

Fondul de investitii Europa Capital este activ pe pitele din Europa si pana in prezent a participat la peste 60 de tranzactii, care au totalizat sase miliarde de euro, in 17 tari europene.

Europa Capital a inchis in anul 2008 alte doua fonduri de investitii pe care le lansase anterior, Europa Fund III si Europa Emerging Europe, obtinand lichiditati in valoare de 895 milioane de euro pentru noi investitii.