Dascalu aduce Deichmann in mall-ul din Timisoara

Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe data de 11 martie primul sau magazin din Timisoara, in cadrul centrului comercial la Iulius Mall, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu.
Magazinul va fi amplasat la demisolul mall-ului si va ocupa o suprafata de 550 mp, avand peste 20 de branduri, printre care Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Reebok si Adidas.

Acesta este al 23-lea magazin al retailerului german in Romania.

Grupul Deichmann fost infiintat in anul 1913 si in prezent are peste 28.000 de angajati la nivel international. In 2008, retailerul a vandut peste 127 de milioane de perechi de pantofi in cele peste 2.600 de magazine proprii, localizate in Europa si pe continentul american.

Iulius Mall Timisoara, cel de al doilea mall din cadrul retelei nationale Iulius, a fost inaugurat in anul 2005, in urma unei investitii initiale de 45 milioane de euro si extins anul trecut, dupa o investitie de 60 milioane de euro.

Printre chiriasii Iulius Mall Timisoara se numara Adidas, Altex, Auchan, Bam Boo, Bata, Bershka, Cinema City, Guess, Il Passo, Intersport, Lee Cooper, Mango, Motivi, Nike, Pull&Bear, Puma, Sprider, Starbucks, Stefanel, Stradivarius, Terranova si Zara.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri