Asmita Gardens, compania care se ocupa de vanzarea proiectului cu acelasi nume, situat pe Splaiul Unirii, a anuntat ca a vandut in luna ianuarie un apartament cu patru camere, in valoare de 286.611 euro. La inceputul anului, compania a lansat o promotie, ce consta in mobilarea si utilarea primelor zece apartamente care vor fi vandute.
„Primul apartament vandut in 2010 a fost unul cu patru camere, in turnul 7, cu un pret de 286.611 euro. Este vorba de un cumparator cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 ani, care a cumparat pentru copil si nu este la prima achizitie. A cautat o locatie centrala, aproape de metrou si parc”, a declarat Atena Tiplic, director de vanzari in cadrul Asmita Gardens.

La sfarsitul anului trecut, Asmita Gardens a inceput procesul de receptie al apartamentelor din prima faza si pana in prezent s-au mutat 60 de familii. Prima faza a proiectului cuprinde 324 de apartamente, dintre care aproximativ 270 au fost deja vandute.

Luna trecuta, Asmita a inceput si receptia apartamentelor din faza a doua a proiectului, care cuprinde 434 de locuinte. In 2010 au mai fost semnate doua rezervari, iar pentru alte trei apartamente se poarta negocieri.

Printre cumparatorii apartamentelor din Asmita Gardens se mai numara Nicoleta Luciu, Florin Piersic Jr. si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Proiectul Asmita Gardens, dezvoltat de compania cu actionariat indian Asmita si de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC), cuprinde 758 de apartamente, iar la finalizare, investitia se va ridica la circa 120 de milioane de euro, potrivit estimarilor anterioare ale companiei.

La parterul celor sapte blocuri din Asmita Gardens se afla o suprafata totala de 5.500 mp de spatii de retail, inchiriata in proportie de 50%.

Vezi aici cum arata apartamentele din Asmita Gardens.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Uita de Prima Casa! Vanzarile de locuinte de 100.000 EURO iau avant
Setari Cookie-uri