ModaTim Investment S.A, companie lansata in anul 2005 de catre producatorul de confectii ModaTim S.A, a contractat o finantare de 7,6 milioane de euro pentru dezvoltarea celei de a treia cladiri din cadrul proiectului City Business Center din Timisoara, a anuntat compania.
Finantarea a fost acordata de Banca Comerciala Romana (BCR) si este destinata constructiei unei cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 9.500 mp, dintre care 2.000 mp vor fi alocati spatiilor comerciale si serviciilor

"Cererea robusta pentru spatii de birouri inregistrata din partea companiilor, in mare parte multinationale, ne-a determinat sa continuam dezvoltarea ansamblului din centrul Timisoarei”, a declarat Ovidiu Sandor (foto), CEO al Modatim Investment.

Cladirea va fi livrata in trimestrul trimestrul al patrulea, in prezent fiind inchiriata in proportie de peste 60%. Wipro Romania a anuntat recent ca a inchiriat un spatiu de circa 4.500 mp, tranzactia fiind intermediata de compania Jones Lang LaSalle.

Principalii consultanti ai Modatim Properties in aceasta tranzactie au fost Swift Finance, pe partea de finantare, Jones Lang Lasalle – inchiriere si Bulboaca si Asociatii –juridic.

City Business Centre va totaliza aproximativ 34.000 mp spatii de birouri clasa A si aproximativ 8.000 mp pentru activitati de retail si servicii, fiind dezvoltat in cinci faze. A doua cladire a fost finalizata in luna februarie 2009, printre chiriasi numarandu-se companiile Alcatel Lucent, Deloitte, Ciao (parte a Microsoft), Autoliv, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen si Pro TV.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Dascălu, BCR: Ne așteptăm la o creștere economică de 3,5% în 2020
Setari Cookie-uri