Reteaua nationala de centre comerciale Iulius Mall, controlata de omul de afaceri iesean Iulius Dascalu, a inregistrat un trafic de peste 40 milioane de vizitatori anul trecut, ceea ce inseamna ca peste 25.000 de persoane au calcat zilnic pragul unuia dintre cele patru mall-uri Iulius Mall.
“Comparativ cu anul 2008, traficul total a crescut cu circa 10 milioane de persoane, avand in vedere inaugurarea extinderii Iulius Mall Timisoara si includerea in calcul a numarului de vizitatori Iulius Mall Suceava”, a declarat Iulian Dascalu (foto), presedintele Iulius Group.

Cel mai mare trafic din retea a fost inregistrat anul trecut de Iulius Mall Timisoara, care a fost vizitat de 13,8 milioane de persoane. Luna viitoare, New Yorker si Deichmann vor deschide primele reprezentante din vestul tarii la Iulius Mall Timisoara.

Pe locul al doilea s-a clasat mall-ul din Cluj, cu 13,6 milioane de vizitatori, urmat de Iulius Mall Iasi, primul centru comercial de tip mall din afara Bucurestiului si cel mai vechi mall din reteaua Iulius, care a atras in 2009 circa 7,5 milioane de persoane.

Cea mai noua deschidere din retea, Iulius Mall Suceava, a depasit anul trecut un trafic de 6 milioane de vizitatori.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Anterior, pe langa cele patru centre comerciale, dezvoltatorul a finalizat si proiectul de birouri Iulius Business Center, inchiriat de companiile Office Depot, Endava si Genpact.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri