Compania ungara Ablon Group, dezvoltatorul proiectului Sunset Residences din cartierul Drumul Taberei, a anuntat ca Daniel Avidan a demisionat din functia de director al companiei, dupa un an de activitate. Ablon si-a schimbat ultima data directorul in luna ianuarie 2009.
Daniel Avidan (foto), in varsta de 45 de ani, va ramane in urmatoarea perioada director financiar al Ablon, functie pe care o ocupa din anul 2007. Dezvoltatorul nu a anuntat cine il va inlocui pe Avidan in functia de director al companiei.

La jumatatea anului trecut, Avidan a vandut 20.000 de actiuni pe care le detinea in cadrul Ablon, ramand cu 113.256 de actiuni, respectiv 0,1% din capitalul companiei.

Anterior, Avidan a lucrat timp de cinci ani pentru Africa Israel Investment, compania-mama a dezvoltatorului AFI Europe, unde a ocupat functia de director financiar.

Pe piata locala, Ablon a inceput lucrarile de constructie la proiectul Sunset Residences, care totalizeaza 2.120 de apartamente dispuse in 10 cladiri si mai avea planificate doua proiecte de birouri, Aeroport City, o investitie estimata la 280 milioane de euro si Tepes Voda Business Center, pentru care urma sa aloce 15 milioane de euro. Toate cele trei proiecte din Romania sunt in prezent oprite.

In urma cu un an, Ablon a anuntat ca va continua doar trei din cele 21 de proiecte anuntate, doua in Budapesta si unul in Praga.

Compania a fost fondata in anul 1993 la Budapesta si inregistrata in Insulele Guernsey, fiind prezenta pe piata locala din anul 2006. La sfarsitul anului 2008, in Romania, Ablon avea pierderi de apoape 895.000 euro, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Producătorul de insulină Novo Nordisk a închiriat un etaj întreg în Țiriac Tower
Setari Cookie-uri