Cea mai ieftina oferta de la targul imobiliar Domus Expo Imobiliare este o garsoniera din sectorul 5, cu o suprafata de 50 mp, in valoare de 32.000 euro, in timp ce un penthouse in zona Baneasa, cu o suprafata totala de 258 mp, se afla printre cele mai scumpe oferte, avand un pret de 350.000 euro.
Potrivit organizatorilor, dezvoltatorii prezenti la Domus Expo Imobiliare, care se desfasoara in perioada 12-14 februarie, practica in cele trei zile discounturi care variaza intre 10-40%, pretul locuintelor prezentate situandu-se intre 484-1.800 euro plus TVA pe metru patrat.

De asemenea, dezvoltatorii au venit cu o serie de oferte pentru clientii care contracteaza o locuinta in perioada targului. Un dezvoltator ofera primilor cinci cumparatori bonus la amenajarea gradinii sau o bucatarie, pentru doi prieteni care cumpara locuinte in aceeasi zi un discount de cate 1.000 euro, iar pentru trei sau mai multi prieteni o reducere de cate 1.500 euro.

Totodata, dezvoltatorii unui cartier rezidential din Drumul Taberei ofera clientilor din cadrul targului care vor achita cu cash un discount de 10.000 euro pentru un apartament de 70 mp, oferindu-l la pretul de 50.000 euro, scrie NewsIn.

Un alt dezvoltator imobiliar ofera discounturi la taxa de scolarizare sau burse in valoare de 3.500 euro la scoli private pentru copii cumparatorilor.

Prima editie a targului Domus Expo Imobiliare, organizat de compania Proactive (12-14 februarie), reuneste circa 25 proiecte imobiliare din Bucuresti si Ilfov. In cadrul targului sunt scoase la vanzare aproximativ 7.000 locuinte.

Afla aici cu cat s-au ieftinit apartamentele noi din Bucuresti in ultimul an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si