Millennium Building Development, investitorul proiectului Cathedral Plaza, a anuntat ca respinge orice informatie privind o eventuala schimbare a deciziei Curtii de Apel Ploiesti, legata de continuarea lucrarilor la complexul Cathedral Plaza.
„Potrivit deciziei instantei din 11 februarie 2010, Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia Contencios Administrativ a decis trimiterea dosarului privind acest caz catre Curtea de Apel Suceava. Ulterior, aceasta instanta va trebui sa se pronunte asupra admisibilitatii solicitarii de revizuire a dosarului, formulata de catre Arhiepiscopia Romano-Catolica, reprezentanta prin Monseniorul Ioan Robu. Aceasta decizie nu influenteaza in nici un fel alte sentinte si decizii adoptate de catre institutiile abilitate sa se pronunte asupra acestui subiect”, se arata in comunicatul Millennium Building Development.

Dezvoltatorul Willbrook Management International a anuntat recent ca proiectul Cathedral Plaza (foto), amplasat in imediata vecinatate a Catedralei Sfantul Iosif din centrul Capitalei, va fi livrat in luna iulie.

„In ciuda tuturor acestor presiuni de natura mediatica si piedici ridicate impotriva respectarii legii, Millenium Building Development isi va continua angajamentul de respectare a deciziilor instantelor si isi exprima increderea in echidistanta si intelepciunea forurilor de judecata”, se mai mentioneaza in comunicat.

Cathedral Plaza este o cladire de birouri de clasa A, cu 18 etaje si cinci niveluri subterane, situata la intersectia bulevardului General Berthelot cu strada Luterana. Lucrarile de constructie au inceput inca din martie 2006.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri