Cathedral Plaza se apropie de livrare. Disputa cu Arhiepiscopia continua

Millennium Building Development, investitorul proiectului Cathedral Plaza, a anuntat ca respinge orice informatie privind o eventuala schimbare a deciziei Curtii de Apel Ploiesti, legata de continuarea lucrarilor la complexul Cathedral Plaza.
„Potrivit deciziei instantei din 11 februarie 2010, Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia Contencios Administrativ a decis trimiterea dosarului privind acest caz catre Curtea de Apel Suceava. Ulterior, aceasta instanta va trebui sa se pronunte asupra admisibilitatii solicitarii de revizuire a dosarului, formulata de catre Arhiepiscopia Romano-Catolica, reprezentanta prin Monseniorul Ioan Robu. Aceasta decizie nu influenteaza in nici un fel alte sentinte si decizii adoptate de catre institutiile abilitate sa se pronunte asupra acestui subiect”, se arata in comunicatul Millennium Building Development.

Dezvoltatorul Willbrook Management International a anuntat recent ca proiectul Cathedral Plaza (foto), amplasat in imediata vecinatate a Catedralei Sfantul Iosif din centrul Capitalei, va fi livrat in luna iulie.

„In ciuda tuturor acestor presiuni de natura mediatica si piedici ridicate impotriva respectarii legii, Millenium Building Development isi va continua angajamentul de respectare a deciziilor instantelor si isi exprima increderea in echidistanta si intelepciunea forurilor de judecata”, se mai mentioneaza in comunicat.

Cathedral Plaza este o cladire de birouri de clasa A, cu 18 etaje si cinci niveluri subterane, situata la intersectia bulevardului General Berthelot cu strada Luterana. Lucrarile de constructie au inceput inca din martie 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri