Doi consultanti imobiliari, alesi pentru inchirierea cladirii Avrig Business Center

Companiile de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si BNP Paribas Real Estate au fost desemnate agenti co-exclusivi pentru inchirierea proiectului de birouri Avrig Busines Center, dezvoltat de grupul Avrig 35 si cumparat in anul 2006 de fondul britanic Danube Property Fund.
Cladirea de birouri Avrig Busines Center este amplasata in zona Obor si are o suprafata inchiriabila de 8.000 mp, dezvoltata pe sapte etaje.

„Proprietatea este disponibila din luna ianuarie 2011, cand Petrom si Vodafone vor parasi acest spatiu. Proprietarul este Danube Property Fund, din anul 2006 cand a achitiozionat aceasta cladire de la Avrig 35”, au explicat reprezentantii BNP Paribas Real Estate, pentru Wall-Street.

In zona Calea Mosilor-Mihai Bravu, chiriile pentru spatiile de birouri de clasa A osclieaza in jurul valorii de 14 euro/mp. Citeste aici mai multe despre chiriile spatiilor de birouri.

Fondul britanic de investitii Danube Property a mai achizitionat cladirea Biharia Office Building, situata in zona de nord a Bucurestiului, in care isi au sediul companiile Mercedes Romania si divizia de leasing a Erste Bank - BCR.

Pe langa Biharia Office Building si Avrig Business Center, piata locala, britanicii de la Danube Property mai detin doua cladiri de birouri: una amplasata pe strada Buzesti nr.50, in care isi au sediul Volksbank, Ambasada Irlandei sau Edipresse, si alta, pe soseaua Nordului nr.62, inchiriata in intregime de UPC Romania, al doilea operator de cablu TV pe piata locala.

Sursa foto: Jones Lang LaSalle


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri