Companiile de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si BNP Paribas Real Estate au fost desemnate agenti co-exclusivi pentru inchirierea proiectului de birouri Avrig Busines Center, dezvoltat de grupul Avrig 35 si cumparat in anul 2006 de fondul britanic Danube Property Fund.
Cladirea de birouri Avrig Busines Center este amplasata in zona Obor si are o suprafata inchiriabila de 8.000 mp, dezvoltata pe sapte etaje.

„Proprietatea este disponibila din luna ianuarie 2011, cand Petrom si Vodafone vor parasi acest spatiu. Proprietarul este Danube Property Fund, din anul 2006 cand a achitiozionat aceasta cladire de la Avrig 35”, au explicat reprezentantii BNP Paribas Real Estate, pentru Wall-Street.

In zona Calea Mosilor-Mihai Bravu, chiriile pentru spatiile de birouri de clasa A osclieaza in jurul valorii de 14 euro/mp. Citeste aici mai multe despre chiriile spatiilor de birouri.

Fondul britanic de investitii Danube Property a mai achizitionat cladirea Biharia Office Building, situata in zona de nord a Bucurestiului, in care isi au sediul companiile Mercedes Romania si divizia de leasing a Erste Bank - BCR.

Pe langa Biharia Office Building si Avrig Business Center, piata locala, britanicii de la Danube Property mai detin doua cladiri de birouri: una amplasata pe strada Buzesti nr.50, in care isi au sediul Volksbank, Ambasada Irlandei sau Edipresse, si alta, pe soseaua Nordului nr.62, inchiriata in intregime de UPC Romania, al doilea operator de cablu TV pe piata locala.

Sursa foto: Jones Lang LaSalle

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri