Vezi cum arata cel mai mare mall din tara inainte de deschidere

Centrul comercial Sun Plaza, dezvoltat de Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, va fi deschis publicului astazi, dupa o investitie de 200 milioane de euro si o amanare de aproape doi ani.
Pe langa aceasta investitie, reprezentantii EMCT spun ca retailerii au investit alti 80 milioane de euro in amenajarea magazinelor si stocul de produse. Pana in prezent, Sun Plaza este inchiriat in proportie de 97%, insa multe magazine nu vor fi deschise astazi.

„Speram sa avem maine (n.r: joi) 80% din magazine deschise. Nu putem obliga retailerii sa deschida, ceea ce a tinut de noi a fost facut, acum e randul lor”, a declarat Michael Richard (foto), director general al EMCT, adaugand ca investitia in campania de lansare a mall-ului a fost de 1,3 milioane de euro.

Accesul catre Sun Plaza se va putea face direct de la metroul Piata Sudului, insa tunelul va fi gata abia la sfarsitul lunii martie, potrivit reprezentantilor celor doua companii.

Tot la sfarsitul lunii martie vor deschide si Starbucks sau Mc Donald's, Michael Richard argumentand ca cei de la Mc Donald's au semnat tarziu contractul de inchiriere si nu au avut suficient timp pentru pregatiri.

Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora , Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Deichmann, Promod, Orsay, Motivi, Douglas, Imaginarium, Sensiblu, Ecco, Ipekyol, Triumph, Accessorize, Nine West, Bamboo, Oxygen Club, Pizza Hut sau KFC.

"Maine (n.r: joi) vom deshide mall-ul la ora 10, insa dupa aceeea Sun Plaza va fi deschis pentru public intre orele 8-22, in weekend programul fiind prelungit pentru unii chiriasi pana la ora 2", a incheiat directorul general al EMCT.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri