In ansamblul Evocasa Orizont, din comuna Blejoi, situata la trei kilometri de orasul Ploiesti, vor fi livrate 118 apartamente si 38 de vile in luna iunie, preturile pornind de la 62.403 euro plus TVA pentru apartamente. Apartamentele sunt dispuse in patru blocuri, fiecare cu cate patru etaje, iar cele 38 de vile sunt dispuse circular in jurul blocurilor.

Alte 180 de apartamente vor fi finalizate in luna decembrie, in cadrul proiectului Evocasa Uptown (foto), amplasat in apropiere de magazinul Kaufland. Blocul are 18 etaje, iar preturile locuintelor incep de la 38.565 euro plus TVA.

Valoarea totala a investitiilor facute de Adama in primele faze ale celor doua complexe imobiliare din Ploiesti se ridica la 20 milioane de euro.

Recent, Adama a inaugurat prima cladire din proiectul Evocasa Armonia, amplasat in cartierul Titan din Capitala, urmand ca al doilea bloc sa fie finalizat in luna mai. Investitia in cele doua imobile este estimata la 30 milioane de euro, potrivit reprezentantilor Adama.

La inceputul anului, Adama a anuntat ca spera sa inceapa un nou proiect rezidential in Bucuresti, in cartierul Berceni, ansamblul fiind deocamdata in stadiul de plan.