„In cadrul raportului semestrial oferit recent, APN a listat toate activele si potentialul de vanzare al acestora si confirma pe acesta cale faptul ca City Mall, datorita unor cumuli de factori, nu constituie un activ potrivit vanzarii si nu a fost listat spre vanzare”, se arata in comunicatul City Mall.

Reprezentantii mall-ului au precizat ca City Mall trece printr-un proiect de rebranding si repozitionare, acesta fiind si motivul parteneriatului cu compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield.

„Ne mentinem strategia de repozitionare drept un mall care se adreseaza comunitatii prin adaptarea mixului de magazine la nevoile consumatorilor nostri fideli” a subliniat Mihai Agaficioaia (foto), directorul general al City Mall.

Valoarea centrului comercial City Mall a continuat sa scada in 2009, pana la 32,9 milioane de euro, cu 36% mai putin fata de valoarea estimata la jumatatea anului trecut, potrivit unui raport al fondului australian de investitii APN/UKA European Retail Trust, care a platit de trei ori mai mult pentru acest proiect in urma cu patru ani.

Printre chiriasii mall-ului se numara: Hondos Center, Motor Jeans, Camel Active, Meli Melo, Killtec, Stone Creek, Kenvelo, Office Shoes, Columbia Sportswear, Sprider, Benvenuti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skiny, Cityplex, Laser Maxx, KFC, Springtime, Burger King, City Bistro si Costa Cofee.