Proiecte din estul si nordul Capitalei, finalizate la sfarsitul anului trecut sau in curs de finalizare in prima parte a acestui an, se afla in topul celor mai mediatizate ansambluri rezidentiale din zona Bucuresti-Ilfov in presa scrisa, in ultimele 12 luni.

Astfel, ansamblurile rezidentiale cu cel mai mare numar de mentiuni in presa scrisa centrala au fost: Asmita Gardens (cu circa 6% din numarul total de mentiuni monitorizate), Planorama, Greenfield si Residenz (fiecare cu aproximativ 5% din numarul de mentiuni), Confort City, Rasarit de Soare si Cosmopolis (circa 4,5% fiecare), Blue Tower, Vitan Platinum Towers, InCity Residences si New Town Residence (in jur de 4% fiecare).

Restul de 49,5% dintre mentiunile monitorizate au fost inregistrate de alte 48 de proiecte anuntate de dezvoltatorii imobiliari.

Analiza a fost realizata pe baza unui numar de aproape 1.450 de mentiuni, referitoare la 59 de proiecte rezidentiale, din perioada 1 februarie 2009 – 31 ianuarie 2010. Au fost monitorizate 152 de publicatii centrale (cotidiene, saptamanale, bilunare si lunare).

Citeste si Cate apartamente noi stau la vanzare in Bucuresti.

Sursa grafic: Mediafax Foto