Din primavara lui 2006 bucurestenii si nu numai vor putea face cumparaturi, merge la restaurant sau la film in centrul comercial Feeria, cel mai mare centru din Europa de Sud-Est.

Dispus pe o suprafata de 36.000 de metri patrati in zona de nord a Capitalei, centrul comercial Feeria va dispune de un hypermarket Carrefour pe o suprafata de 15.600 de metri patrati, cu 8.400 metri patrati suprafata de vanzare si o galerie comerciala de 17.300 metri patrati.

Centrul comercial Feeria va fi situat pe ruta principala intre centrul orasului si aeroportul Otopeni. De asemenea, acesta va dispune de o parcare cu 1.600 de locuri gratuite.

Proiectul centrului comercial Feeria necesita o investitie globala de aproximativ 40 de milioane de euro, iar acesta va permite crearea a peste 1.200 de locuri de munca.

Citeste si:

Conceptul si constructia complexului Feeria apartin grupului Soconac, filiala a grupului Vinci.

In cadrul centrului vor fi prezente firme importante, precum Bricostore, Mobexpert si Altex.

Presedintele companiei Altex, Dan Ostahie a precizat ca va investi un milion de euro pentru amenajarea unei suprafete de 3.500 de metri patrati. De asemenea, Dan Ostahie a precizat ca Feeria va fi cel mai mare parc de retail din Europa de Sud-Est.

In noul centru comercial, Bricostore va investi 14 milioane euro pentru 14.000 de metri patrati, iar Mobexpert va investi 15 milioane euro intr-un mall pentru mobila si decoratiuni interioare ce va dispune de 23.000 de metri patrati.