Roxana Stanciulescu, unul din consultantii responsabili de ocuparea mall-ului AFI Palace Cotroceni, a fost numita la conducerea departamentului de inchirieri spatii comerciale in cadrul companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle.

Roxana Stanciulescu (foto), in varsta de 31 de ani, a fost promovata de la inceputul anului in functia de sef al departamentului de inchirieri spatii comerciale al companiei Jones Lang LaSalle, dupa ce anterior a ocupat functia de senior consultant.

Stanciulescu are o experienta de sase ani in piata imobiliara, iar in ultimii trei ani a lucrat pentru Jones Lang LaSalle, fiind responsabila de inchirierea proiectelor AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de AFI Europe si Fashion House Outlet, dezvoltat de Liebrecht & wooD in cadrul West Park Militari.

Inainte de a se alatura Jones Lang LaSalle, Roxana Stanciulescu a lucrat timp de doi ani ca senior consultant in cadrul companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis Romania. Printre clientii reprezentati de ea, se numara: Orange, Ikea, Germanos, Alpha Bank, HelpNet, Piraeus Bank, HVB Bank si GTC.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, cu o cifra de afaceri de circa 2,8 milioane de euro pentru 2008. La nivel global, compania este prezenta in 60 de tari, avand 180 de birouri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Capitala a pierdut "batalia" pe retail cu orasele regionale