Billa va ocupa o suprafata de 1.125 mp in centrul comercial River Plaza (foto), amplasat pe Calea lui Traian din Ramnicu Valcea.

“Prin deschiderea celui de-al doilea supermarket in Ramnicu Valcea, Billa isi continua expansiunea in Romania” a declarat Emil Stefanov, reprezentant al Billa.

River Plaza Mall are o suprafata totala inchiriabila de 11.950 mp si a inregistrat in anul 2009 un trafic de peste 2,5 milioane de vizitatori. Sonae Sierra a cumparat in anul 2007 proiectul din Ramnicu Valcea, pentru suma de 42 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se numara Leonardo, Takko, KFC, Mc Donald's, Springtime, Kenvelo, Adidas, Benetton si Flamingo.

Sonae Sierra detine 51 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata inchiriabila de peste 2 milioane mp. Dezvoltatorul portughez a afisat un profit 76,8 milioane de euro pentru anul 2009, in crestere cu 20% fata de anul precedent, insa sub nivelul din 2007, cand profitul companiei a trecut pragul de 86 milioane de euro.

Billa Romania face parte din Rewe Group, fondat in Germania, in anul 1927. Grupul Rewe opereaza supermarketuri si discounteri sub marcile Billa si Penny in unsprezece tari europene.