Grupul spaniol Volumetric, care dezvolta pe piata romaneasca proiectul imobiliar Privilegio Brasov, a incasat pana in in prezent circa 675.000 de euro din vanzarea a noua apartamente.
“Proiectul se afla la nivelul 3 din 11. Constructia proiectului a demarat la inceputul lunii octombrie, iar pana acum am finalizat 13.300 de metri patrati. Suntem in grafic cu lucrarile chiar daca am luat o pauza de vacanta in timpul sarbatorilor, iar pana la sfarsitul lunii iunie va fi gata structura”, spune Alin Preda, manager comercial in cadrul Volumetric Romania.

Proiectul este ridicat pe un teren de circa 4.000 de metri patrati aflat in zona centrala a Brasovului, costurile totale de investitie urmand a ajunge la 20 de milioane de euro.

La finalizarea proiectului, preconizata in primavara anului 2011, Privilegio Brasov va avea 156 de locuinte cu 1-4 camere.

"In conditiile actuale de piata este greu de estimat cate apartamente o sa vindem pana la sfarsitul anului. Noi am conceput un produs in concordanta cu cerintele pietei locale, cu o larga diversitate de apartamnte si cu o localizare in centrul orasului si de aceea speram sa vindem cat mai multe pana la sfarsitul anului", precizeaza Preda

Pretul mediu al locuintelor achizitionate pana in prezent a fost de aproape 75.000 de euro, potrivit informatiilor furnizate de catre dezvoltatori.
Spaniolii au investitit pana in prezent aproximativ noua milioane de euro, valoare care include si costul terenului.

Jumatate din investitia estimate pentru proiectul Privilegio Brasov va fi suportata de investitorul spaniol, iar restul sumei va fi asigurat prin intermediul unui credit bancar.

Volumetric trebuia sa inceapa inca un proiect imobiliar in toamna anului trecut, in Pitesti, pe un teren de 5.000 mp.

“Startul proiectului din Pitesti s-a amanat pana la vara, deoarece inca ne aflam in negociere cu finantantatorul”, mentioneaza Preda.

In toamna, reprezentantii Volumetric anuntau ca proiectul din Pitesti se va derula in doua etape, investitia din prima faza fiind de 15-20 de milioane de euro, banii cu care se vor construi 100 de locuinte.

Grupul Volumetric a inregistrat in 2008 afaceri de 70 de milioane de euro si un profit net consolidat de circa 11 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri