Retailerul de moda Sprider Stores a deschis al patrulea magazin din Bucuresti, in cadrul centrului comercial Sun Plaza din cartierul Berceni, dupa o investitie estimata la un milion de euro.

Noul magazin Sprider Stores are o suprafata de 1.000 mp si a necesitat o investitie de un milion de euro. In Bucuresti, retailerul a mai deschis magazine in centrele comerciale Liberty Center (Rahova), City Mall (Eroii Revolutiei) si Iris Shopping Center (Titan).

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, iar in prezent opereaza 20.000 mp de spatii comerciale in orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures. Pana in prezent, compania a investit peste 15 milioane de euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.

Sprider Stores Group este cel mai important retailer vestimentar de pe piata greceasca si opereaza 115 magazine in tari precum Grecia, Romania, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei .In anul 2009, vanzarile retailerului de moda au crescut la nivel regional cu 6,4%, grupul inregistrand o cifra de afaceri de 163,8 milioane de euro.

Centrul comercial Sun Plaza a fost deschis pe 25 februarie, dupa o investitie de 200 milioane de euro si o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora , Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Deichmann, Promod, Orsay, Motivi, Pizza Hut sau KFC.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Primul mall din Romania cu o aplicatie bazata pe realitate augmentata