Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a deschis a sasea filiala din Capitala si a noua din tara, pe Bulevardul Timisoara, pentru a acoperi zona de vest a Bucurestiului, investitia nefiind facuta publica.

Agentia se va numi Coldwell Banker Bd. Timisoara si va fi coordonata de Catalin Apetri, care are o experienta de zece ani in piata imobiliara si ocupa functia de managing partner al filialei.

„La inceput anului, am hotarat sa continuam expansiunea si cresterea numarului de agentii in fiecare zona a Capitalei. Observand, in special, cresterea cererii de locuinte pentru zona de vest a Capitalei, am decis infiintarea unei agentii care sa se ocupe preponderent de aceasta zona”, a explicat Valentin Ilie (foto), CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatii pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are opt sucursale: cinci in Bucuresti si trei in afara Capitalei: Campulung, Brasov si Piatra Neamt, la care se adauga noua filiala de pe bulevardul Timisoara.

Coldwell Banker a a raportat pentru anul 2008 o cifra de afaceri de aproximativ 3,5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Georgia Cailean, noul CEO al Coldwell Banker Romania