Dezvoltatorul Adama si lantul german de magazine de tip discount Plus au inceput constructia magazinului din Cluj, ce va necesita o investitie de un milion de euro, dupa o intarziere de sase luni.
In vara anului trecut, Adama a anuntat ca va construi mai multe magazine Plus pe terenurile pe care le detine, prima unitate fiind in Cluj-Napoca, iar lucrarile de constructie erau planificate sa inceapa in luna septembrie 2009.

Cladirea va ramane in proprietatea Adama si va fi inchiriata de Plus, acesta fiind al doilea magazin al lantului german in Cluj-Napoca.

Noul magazin Plus va fi amplasat pe strada Buna Ziua si va avea o suprafata construita de 1.500 mp, dintre care 1.200 mp reprezinta zona de vanzare si 300 mp sunt spatii aferente.

Investitia totala se ridica la un milion de euro, iar termenul de finalizare este luna iulie. Adama si Plus au ales firma locala Duncan Trust pentru a fi constructorul magazinului.

Dezvoltatorul Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa, din Bacau, iar in luna februarie a acestui an a terminat prima cladire Evocasa Armonia, din cartierul Titan.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri