Liberty Center are un panou de escalada de 50.000 euro

Centrul comercial Liberty Center, dezvoltat de irlandezii de la Mivan in cartierul Rahova, a inaugurat un panou de escalada comercial, care a necesitat o investitie de 50.000 euro.
Panoul este amplasat la etajul al doilea al al mall-ului si si are o inaltime de 9 m, o suprafata catarabila de 50 mp si dispune de peste 600 de prize, fiind accesibil copiilor cu varste mai mari de 5 ani si adultilor.

"Investitia se ridica la aproximativ 50.000 euro, incluzand 650 mp de pictura manuala, constructia peretelui de escalada, giroscopul (n.r: aparat de antrenament pentru piloti) si dotarea locului de joaca”, au declarat reprezentantii firmei Magic Adventura, proprietarul panoului.

Giroscopul suporta o greutate maxima de 110 kg, iar costul unei ture de antrenament de trei sau cinci minute este de 10 lei.

Pentru copii a fost instalat si un panou de escalda de 2,5 m, cu o suprafata de 8 mp, pictat manual, cu spatiu de aterizare pe saltele si coborare pe doua tobogane.

Centrul comercial Liberty Center a fost inaugurat de catre dezvoltatorul Mivan in toamna anului 2008, dupa o investitie de 70 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se mai numara: The Light Cinema , Altex, Sprider, Billa, Hervis, Marks and Spencer, Sephora, Next, Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Leonardo, McDonald’s, KFC, Starbucks si, mai nou, TCM.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri