Compania Pradera, care detine Parcul Comercial Militari, a desemnat dezvoltatorul portughez Sonae Sierra ca agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari.

“Sonae Sierra va oferi servicii de leasing galeriei comerciale care cuprinde 35 de magazine si restaurante adiacente hypermarket-ului Carrefour si magazinelor Bricostore si Mobexpert. Principalelor magazine deschide deja, Altex, Leonardo, Sensiblu si Germanos, li se vor alatura noi chiriasi”, se arata in comunicatul Sonae Sierra.

Galeria comerciala a prcului din Militari are o suprafata de 3.600 mp si a fost deschisa in anul 2001.

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu suprafata inchiriabila de 11.950 mp si are in dezvoltare centrul comercial Adora Mall din Craiova, cu o suprafata inchiriabila de 59.000 mp.

Compania Pradera a fost fondata in anul 1999 cu scopul de a gestiona fondurile de proprietate din zonele periferice marilor orase din Europa Centrala. Echipa Pradera are birouri in Atena, Hong Kong, Istanbul, Londra, Luxemburg, Madrid, Milano, Praga si Varsovia.

Sursa foto: pradera.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Carrefour demareaza un proces de verificare a conditiilor de pastrare