Compania Pradera, care detine Parcul Comercial Militari, a desemnat dezvoltatorul portughez Sonae Sierra ca agent de inchiriere pentru spatiile libere din galeria comerciala Carrefour Militari.
“Sonae Sierra va oferi servicii de leasing galeriei comerciale care cuprinde 35 de magazine si restaurante adiacente hypermarket-ului Carrefour si magazinelor Bricostore si Mobexpert. Principalelor magazine deschide deja, Altex, Leonardo, Sensiblu si Germanos, li se vor alatura noi chiriasi”, se arata in comunicatul Sonae Sierra.

Galeria comerciala a prcului din Militari are o suprafata de 3.600 mp si a fost deschisa in anul 2001.

Pe piata locala, dezvoltatorul portughez Sonae Sierra detine River Plaza, cu suprafata inchiriabila de 11.950 mp si are in dezvoltare centrul comercial Adora Mall din Craiova, cu o suprafata inchiriabila de 59.000 mp.

Compania Pradera a fost fondata in anul 1999 cu scopul de a gestiona fondurile de proprietate din zonele periferice marilor orase din Europa Centrala. Echipa Pradera are birouri in Atena, Hong Kong, Istanbul, Londra, Luxemburg, Madrid, Milano, Praga si Varsovia.

Sursa foto: pradera.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri