Evaluarile dau semne de revenire. Afacerile Darian au crescut usor in T1

Cifra de afaceri a companiei de evaluare Darian a crescut in primul trimestru cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, un factor important fiind ieftinirea creditarii, care poate impulsiona relansarea pietei imobiliare, spun reprezentantii companiei.

"Darian anunta o evolutie pozitiva a indicatorilor financiari pentru primul trimestru al anului curent. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu aproximativ 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut", se arata in comunicatul evaluatorului.

Adrian Crivii (foto), presedintele Darian, este de parere ca tendinta recenta de scadere a dobanzilor se va accentua in urmatoarele sase luni, iar ieftinirea creditarii poate impulsiona economia in ansamblu si, implicit, relansarea pietei imobiliare.

"Aceasta perioada coincide, in opinia noastra, cu minimele pietei imobiliare" subliniaza Crivii.

Darian are 20 de birouri la nivel national si a raportat pentru anul 2009 o cifra de afaceri de 2,48 milioane de euro, in scadere cu aproximativ 25% fata de 2008.

Citeste si:
Preturile terenurilor, in scadere in S1
Preturile terenurilor, in...

Printre clientii companiei se numara: BCR, Banca Transilvania, Unicredit, Alpha Bank, Banca Romaneasca, Raiffeisen Bank, CitiBank, Volksbank, BRD, Aeroportul Henri Coanda, Mittal Steel Galati, Automobile Dacia - Groupe Renault, Lafarge, RTC Holding S.A, Arctic, Tabco Campofrio sau Antibiotice Iasi.

Citeste si Cum a supravietuit piata de evaluare primului an de criza.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri