Targul Imobiliar Project Expo strange 45 companii participante

Circa 45 de companii vor participa in perioada 7-9 mai la cea de a saptea editie a Targului Imobiliar Project Expo, care se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti, potrivit organizatorilor Project Events si Zero Point Consulting.
"A saptea editie a acestui eveniment este guvernata de deviza «O locuinta pentru fiecare» si promite sa aduca in prim plan atat oferte imobiliare a caror caracteristica principala este accesibilitatea pretului, cat si prezentarea in exclusivitate a unor noi ansambluri rezidentiale", se arata in comunicatul Project Expo.

Aproximativ 45 de expozanti vor fi prezenti la aceasta editie a targului, pentru care spatiul expozitional a fost suplimentat cu inca un pavilion.

Premier Service va prezenta ansamblul rezidential “Metropolitan Residence“, aflat pe raza orasului Popesti-Leordeni. De asemenea, Premium Imobiliare propune publicului un alt proiect, situat pe Soseaua Alexandriei. Proiectul Scandinavia Residence insumeaza 550 de apartamente, cu o dispunere de 1, 2 sau 3 camere.

Brasov Invest vine cu o oferta ce consta in vanzarea unor terenuri situate la 30 de km de Brasov, la 10 euro pe metru patrat, se mai arata in comunicat.

Targul Imobiliar Project Expo este organizat de compania Project Events si agentia imobiliara Zero Point Consulting.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Iulian Dascălu ridică un campus de birouri, lângă Palas Iași
Setari Cookie-uri