Cei peste 300 de angajati ai GarantiBank vor lucra in noul sediu din complexul Novo Park, dezvoltat de omul de afaceri Liviu Tudor in zona Pipera, unde banca a inchiriat o suprafata de 4.300 mp de birouri.
GarantiBank a inchiriat etajele cinci si sase in cladirea F a complexului de birouri Novo Park, amplasat pe strada Fabrica de Glucoza, din nordul Capitalei. Novo Park este dezvoltat de compania Genesis Development, controlata de omul de afaceri Liviu Tudor.

„Datorita expansiunii rapide din ultimii ani a GarantiBank, spatiile alocate sediului central au devenit treptat subdimensionate in raport cu nevoile de dezvoltare continua ale bancii. De aceea, ne bucuram ca de acum ne putem continua activitatea intr-o cladire de birouri noua si moderna, in care am reunit toate departamentele din sediul central al bancii”, a declarat Murat Atay (foto), director general al GarantiBank.

Fostul sediul al GarantiBank era amplasat pe Calea Floreasca.

La sfarsitul anului trecut, Millennium Bank a anuntat ca a inchiriat o suprafata de aproximativ 7.000 de mp in cladirea City Gate, amplasata in zona Piata Presei Libere.

In luna ianuarie, Libra Bank si-a mutat sediul in apropiere de Piata Universitatii, pe strada Semilunei, unde a inchiriat o suprafata de 2.000 mp de birouri.

UniCredit Tiriac Bank, a sasea banca din piata romaneasca dupa active, a dorit sa-si adune toate activitatile care tin de centrala intr-o singura cladire de pana la 15 etaje, care va fi construita de firma Bog'Art in zona Bulevardul Expozitiei.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

Genesis Development este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2004 si detine doua ansambluri de birouri, Novo Park, cu o suprafata inchiriabila de 65.000 mp, si West Gate -Business District, in vestul Capitalei, cu o suprafata de inchiriat de 60.000 mp.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri