Jones Lang LaSalle, unul din principalii jucatori din piata locala de consultanta imobiliara, a decis sa isi consolideze divizia de spatii industriale pentru Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, prin recrutarea polonezului Tomasz Olszewski, care va coordona departamentul industrial.
Tomasz Olszewski (foto) se va alatura din luna iulie companiei Jones Lang LaSalle si va coordona departamentul industrial in Polonia si Europa Centrala si de Est. In urmatoarele trei luni, departamentul consultantului imobiliar va fi completat de Tomasz Mika, Jan Barbasiewicz, Wojciech Zon, Paulina Dziubinska, Radoslaw Ignasiak si Sylwia Grajek.

In toamna anului trecut, Jones Lang LaSalle si-a lansat divizia de property management in zona central si est europeana, inclusiv Romania, numind trei noi manageri: Roman Skowroński si Virginie de Baere, responsabili de promovarea serviciilor in zona CEE, si Judit Rohonyi, care va coordona departamentul de property management in Ungaria.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, cu o cifra de afaceri de circa 2,8 milioane de euro pentru 2008. La nivel global, compania este prezenta in 60 de tari, avand 180 de birouri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Dinamica pieței imobiliare saltă afacerile producătorului de uși Pinum cu 30%
Setari Cookie-uri