Compania croata Pet Centar, specializata in comercializarea de produse si accesorii pentru animale de companie, va deschide la inceputul lunii mai primul sau magazin pe piata locala, in cadrul parcului comercial Militari Shopping Center, detinut de Atrium European Real Estate Limited.
“Magazinul este amplasat la intrarea in galeria comerciala Auchan, langa Media Galaxy, cu intrare separata din parcare. Suprafata inchiriabila este de 860 mp, contractul de inchiriere fiind incheiat pe o perioada de 10 ani, la care se adauga cinci ani optiune de prelungire”, a declarat, pentru Wall-Street, Bogdan Dancau, director in cadrul firmei Atrium European Real Estate, proprietarul centrului comercial Militari Shopping.

Magazinele Pet Centar se bazeaza pe un concept de retail pe suprafate mari, de cele mai multe ori fiind prezente print-o unitate separata, de tipul big box. Primul magazin al companiei pe piata din Romania, denumit Maxi Pet, va fi deschis la inceputul lunii viitoare, data estimata fiind 7 mai.

La inceputul lunii martie, Pet Centar a anuntat ca a inchiriat o suprafata de 1.065 mp de spatii de depozitare in cadrul parcului Mega Center, amplasat in vestul Capitalei, la intersectia Autostrazii A1 cu soseaua de centura. Contractul de inchiriere a fost incheiat pe o perioada de cinci ani ani, potrivit consultantului imobiliar King Sturge, intermediarul tranzactiei.

Parcul de retail Militari Shopping Center a fost deschis in primavara anului 2009, in urma unei investitii de 75 milioane de euro, printre chiriasi numarandu-se Deichmann, Decathlon, C&A, Humanic, Takko, Auchan si New Yorker. Proiectul a fost extins in toamna anului trecut, dupa o investitie de 6,5 milioane de euro, iar suprafata inchiriabila a crescut la 53.100 mp.

Militari Shopping Center a inregistrat anul trecut venituri din chirii de 5,7 milioane de euro, iar valoarea proiectului a urcat la 78,8 milioane de euro, potrivit raportului anual al Atrium.

Compania Pet Centar a fost infiintata in anul 1999 si este prezenta in Croatia, Serbia si, de curand, in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Wetterbest deschide o nouă fabrică, în plină criză de coronavirus.
Setari Cookie-uri