Pentru o locuinta mobilata scoasa la vanzare in Bucuresti si Ilfov, proprietarii asteapta un pret cu 10% mai ridicat in comparatie cu pretul cerut pentru aceeasi locuinta nemobiliata, arata un studiu realizat de portalul imobiliar magazinuldecase.ro.
“Garsonierele mobilate au un pret mediu de strigare de 45.030 euro, pe cand cele nemobilate au un pret mediu de 40.871 euro, cu 9,23 % mai mic. Pe segmentul apartamentelor cu 2 camere, diferenta intre cele doua tipuri de locuinte este de 11,32%, un apartament mobilat avand un pret de 75.934 euro, iar unul nemobilat de 67.338 euro”, se arata in studiul magazinuldecase.ro.

Cea mai mare diferenta este intalnita in cazul apartamentelor cu trei camere, unde pentru un apartament mobilat se cere cu 11,80 % mai mult decat pentru unul nemobilat. Astfel, o locuinta mobilata are ca pret mediu de strigare de 107.727 euro, in timp ce pentru una nemobilata proprietarii cer 95.013 euro.

Preturile incluse in studiu sunt cele afisate initial de catre proprietar si nu pretul real de tranzactionare, perioada analizata fiind cuprinsa intre lunile ianuarie-aprilie anul curent. Studiul a fost realizat pe segmentul garsonierelor, apartamentelor cu doua camere si trei camere din Bucuresti si Ilfov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri