Retailerul de fashion Tom Tailor a deschis saptamana trecuta un magazin in Fashion House Outlet Centre, dezvoltat de Liebrecht & wooD in cadrul West Park Militari, unde a inchiriat o suprafata de 320 mp, a anuntat consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, intermediarul tranzactiei.
”Tom Tailor se alatura celor peste 65 de magazine din singurul outlet din Romania. Brandul ocupa un spatiu de 320 mp, este deschis incepand cu saptamana trecuta si include o oferta de produse la preturi cu pana la 70% mai mici”, se arata in comunicatul companiei Jones Lang LaSalle.

Tom Tailor este o companie internationala fondata in anul 1962 ce opereaza un total de 5.900 puncte de vanzare, dintre care 87 de magazine proprii, 201 magazine in franciza si 1.108 shop-in-shops. Grupul este prezent in 35 de tari, are 740 de angajati si a generat in anul 2009 vanzari de peste 300 de milioane de euro.

Fashion House, singurul outlet din Romania, a fost deschis pe data de 5 decembrie 2008. Proiectul, amplasat la intrarea pe autostrada A1, a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD si este operat de GVA Grimley.

Jones Lang LaSalle este unul din agentii co-exclusivi ai proiectului Fashion House si a securizat chiriasi precum Adidas, Stefanel, Mango, Nike, Famous Brands sau Samsonite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri