Targul National Imobiliar (TNI) va avea loc in perioada 13-15 mai, la Palatul Parlamentului si reuneste 82 de companii din domeniul imobiliar si aproximativ 120.000 de locuinte. Printre dezvoltatorii prezenti se numara compania imobiliara Cordia (cu Ansamblul Parcul Privighetorilor), GTC (cu proiectul Rose Garden), Rotary Constructii (cu Belvedere Baneasa) si Mainrom Invest (cu American Village).

“Ca si exemple de oferte concrete ce se regasesc in cadrul evenimentului, putem mentiona ca o garsoniera in sectorul 6 costa 35.000 euro, un apartament cu doua camere in sectorul 4 costa 42.000 euro, un apartament cu trei camere in sectorul 3 valoreaza 65.000 euro, iar o vila in Busteni poate fi achizitionata cu 80.000 euro”, se arata in comunicatul organizatorilor, BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC).

Ultimul targ imobiliar, Project Expo, s-a desfasurat in perioada 7-9 mai, la Palatul Copiilor si a reunit 45 de companii participante.

“Vizitatorii ce au trecut pragul targului au cautat, preponderent, apartamente cu doua camere, fiind dispusi sa achite un pret mediu de 61.478 euro, dar si garsoniere, cu un pret mediu de 40.000 euro. Si apartamentele cu trei camere s-au numarat printre preferintele vizitatorilor, sumele pe care erau dispusi sa le plateasca avand o medie de 106.250 euro”, sustin organizatorii Project Expo.

Urmatoarea editie a targului va avea loc in perioada 16-18 iulie si va include cele mai mici preturi existente pe piata imobiliara, organizatorii spunand ca targul va fi dedicat in exclusivitate prezentarii locuintelor foarte accesibile.