Era Shopping Park Iasi se va extinde cu un magazin Decathlon Sports, cu o suprafata de 4.100 mp si cu o zona dedicata practicarii sporturilor, pe o suprafata de 2.000 mp. Retailerul a cumparat un teren de 2,2 hectare in cadrul parcului si va deschide noul magazin pana la finele anului.

Ppintre chiriasii parcului din Iasi se mai numara Carrefour (15.400 mop), Practiker (9.350 mp), Altex (3.565 mp) și Mobexpert (8.500 mp). Pe langa aceste ancore, parcul include si Galeriile Era, cu o suprafata de 11.000 mp, cuprinzand 62 magazine.

“Ne aflam in negocieri avansate pentru Era Shopping Mall cu mai mulți retaileri importanți. Inaugurarea centrului comercial este planificata pentru vara anului viitor”, a declarat Graham Kilbane, general al companiei Omilos Group.

Compania Decathlon a fost fondata de Michel Leclercq, care a deschis in anul 1976 primul magazin cu autoservire specializat in vanzarea de articole sportive, in apropierea orasului Lille din nordul Frantei.

In Romania, retailerul a intrat in luna martie 2009, cand a deschis primul magazin in centrul comercial Militari Shopping Center, din vestul Bucurestiului.