“Clubul va fi primul de acest fel deschis in Romania si va fi operational pana la sfarsitul lunii august. Acesta va include cea mai ampla oferta de cursuri si aparatura, precum si antrenori cu experienta din tarile unde conceptul functioneaza de multa vreme”, se arata in comunicatul Jones Lang LaSalle.

Pure Health and Fitness are opt cluburi in Polonia, iar cu deschiderile care urmeaza sa aiba loc in Romania, Bulgaria si Cehia, numarul cluburilor in Europa Centrala si de Est va ajunge la 20.

Jones Lang LaSalle a mai semnat pentru AFI Palace Cotroceni contracte de inchiriere si cu alti chiriasi, precum: Inditex, C&A, Mango, Koton, Reserved, Deichmann, Humanic, LC Waikiki sau Diverta.

AFI Palace Controceni include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, o pista de role, bowling si snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.

Proiectul are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, printre chiriasii numarandu-se INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.

Citeste si Proprietarul Zara a batut palma cu AFI Palace Cotroceni dupa 3 ani de negocieri.