In vara anului trecut, Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata in zona Piata Rosetti, unde a inchiriat 500 mp, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center.

Noul sediu permanent al firmei de avocatura este amplasat la etajul 9 al cladirii de birouri UTI (foto), suprafata inchiriata fiind de 720 mp de birouri. Tranzactia a fost intermediata de BNP Paribas Real Estate in numele chiriasului si de Eurealis din partea proprietarului cladirii.

Cladirea UTI, dezvoltata de UTI Headquarters, parte din grupul de companii UTI, are 11 etaje si mai gazduieste chiriasi precum Banca Mondiala si Delegatia Comisiei Europene.

Grupul UTI este unul dintre cei mai importanti furnizori in domeniul securitatii, tehnologiei informatiei si constructiilor, fiind cunoscut pentru conceperea programului de management al traficului din Bucuresti si pentru introducerea sistemului de plata automata in reteaua de transport din Capitala.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in 29 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 129 de birouri la nivel mondial. In Romania, BNP Paribas Real Estate, fosta Atisreal, a raportat in 2008 afaceri de 2,34 milioane de euro.

Citeste un interviu cu sefa BNP Paribas Real Estate: Imobiliarele sunt ca si rock and roll-ul.