Magazinul Pada Murre s-a deschis la inceputul lunii mai si comercializeaza costume, camasi, cravate si accesorii pentru barbati. Reteaua are in prezent un numar de 14 magazine deschise in cadrul unor proiecte precum: Lotus Center Oradea, Polus Center Cluj, Euromall Pitesti, Sun Plaza (Bucuresti), City Mall (Bucuresti) sau Shopping City Sibiu.

In plus, incepand cu luna martie, magazinul Otter si-a dublat suprafata inchiriata in cadrul Fashion House Outlet Centre, ocupand in prezent 346 mp. Reteaua Otter are in prezent un numar de 24 de magazine si comercializeaza branduri comercializate precum: Otter, Gabor, Clarks, Geox, Ara, Bronx, Lloyd, Pikolinos, Cush si Steve Madden.

Fashion House, singurul outlet din Romania, a fost deschis pe data de 5 decembrie 2008. Proiectul, amplasat la intrarea pe autostrada A1, a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD si este operat de GVA Grimley, avand un grad de ocupare de 80%.

Cushman & Wakefield este unul din agentii co-exclusivi ai proiectului Fashion House Outlet Centre si a securizat chiriasi precum Replay, Puma, Champion, Levi’s, Dockers, Ecco, Office Shoes,Timberland & Nautica, Benetton, Camel Active, Killtec, BSB, US Polo Assn, Stone Creek Outlet, Quiksilver si Mobexpert Outlet.

Celalalt agent co-exclusiv este consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, care a intermediat inchirieri pentru retailerii adidas, Stefanel, Mango, Nike, Famous Brands, Samsonite si, mai nou, Tom Tailor.