Retailerii Zara, Bershka, Pull and Bear si Stradivarius, parte a grupului spaniol Inditex, vor inaugura in toamna primele magazine in Cluj, in cadrul centrului comercial Iulius Mall, detinut de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu.

Viitoarele magazine Inditex de la Cluj se vor desfasura pe o suprafata de peste 3.000 mp, fiind situate la parterul centrului comercial, se arata in comunicatul Iulius Group. Lucrarile de amenajare au demarat la inceputul acestei luni, Banca Transilvania, retailerii Alb si Negru si Leonardo avand deja deschise noile locatii in Iulius Mall Cluj. Magazinul Sephora a fost relocat, iar deschiderea va avea loc in cursul lunii iunie.

Dupa inagurarea din toamna de la Iulius Mall Cluj a celor patru marci proprii, Inditex va detine in reteaua nationala de centre comerciale Iulius peste 9.400 mp.

Colaborarea companiei Iulius Group, controlata de Iulian Dascalu, cu spaniolii de la Inditex a inceput inluna octombrie 2008, odata cu inaugurarea la Iulius Mall Iasi a cinci dintre marcile pe care le detine si a continuat in aprilie 2009, cand la Iulius Mall Timisoara au fost deschise alte patru magazine.

Printre cei peste 200 de chiriasi ai Iulius Mall Cluj se numara: Accessorize, Adidas, Anonymato, Bam Boo, Bata, Broadway Fashion, Calvin Klein Jeans, Carturesti, Diverta, Guara, Guess by Marciano, Il Passo, Jolidon, Kenvelo, KFC, McDonald’s, Miss Sixty, Motivi, Nike, Orsay, Pizza Hut, Sephora, Seroussi, Sprider Stores, Starbucks, Steilmann, Terranova, TNT, Triumph, Wellensteyn, hypermarket-ul Auchan, Altex si Cinema City

Inditex (Industria del Diseño Textil) este cel mai mare retailer de vestimentatie si accesorii din Europa si printre cei mai mari din lume. Grupul de fashion, cu o vechime de 35 de ani, detine o retea alcatuita din 4.607 de magazine in 74 de tari, unde opereaza si cu celelalte formate comerciale proprii: Zara Home, Massimo Dutti si Uterqüe.

Iulius Mall Cluj are o suprafata inchiriabila de 42.300 mp, iar in 2009 a atras un trafic de 13,6 milioane persoane.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Sizeer deschide doua magazine in vestul si nordul tarii