Alinso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, va incepe, pana la sfarsitul acestei veri, constructia primei cladiri dedicata activitatilor logistice pentru SME (Small & Medium Enterprises), cu o suprafata de 15.000 mp, investitia pornind de la sase milioane de euro.

Dezvoltatorul a inaugurat recent prima cladire din Ploiesti West Park, cu o suprafata de 30.000 mp, care a fost inchiriata de Unilever. Totodatata, compania belgiana Alinso Group a anuntat inceperea unui nou tronson, destinat data companiilor mici si mijlocii.

"Sesizam o cerere crescanda manifestata de companiile mici si mijlocii, pentru spatii destinate productiei. De aceea, Alinso va aloca o suprafata de 15.000 mp unui nou proiect de cladire SME (Small & Medium Enterprises), localizata in Ploiesti West Park. Valoarea totala a investitiilor porneste de la sase milioane de euro si variaza in functie de facilitatile si imbunatatirile suplimentare solicitate de contractori. Termenul estimat pentru finalizarea lucrarilor este la sfarsitul anului", a explicat Ivan Lokere, CEO al Alinso Group.

Ploiesti West Park este dezvoltat in mai multe etape: prima etapa s-a incheiat odata cu iaugurarea primei cladiri, pe 19 mai, contractata de Unilever; a doua etapa a inceput in luna martie cand s-a dat startul lucrarilor pentru cea de-a doua cladire destinata activitatilor logistice, o constructie de 20.000 mp, iar cea de-a treia etapa vizeaza cladirile SME.

Avand o suprafata totala de 220 ha, Ploiesti West Park desfasoara activitati logistice, oferind si cladiri de birouri, de cercetare si retail. Valoarea investitiei totale a intregului ansamblu este de 750 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Rockwool da startul constructiei fabricii de 50 mil. euro din Prahova