Firma Tapioka Fusion, controlata de trei investitori romani, a inchiriat o suprafata de 250 mp in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, pentru a deschide un restaurant cu autoservire, investitia fiind estimata la 200.000 euro.

„Cifra de afaceri pe care proprietarii restaurantului Tapioka estimeaza sa o atinga locatia din Mega Fun este de aproximativ 60.000 euro/luna, in timpul verii, si de aproximativ 80.000 euro incepand din luna septembrie”, se arata in comunicatul AFI Palace Cotroceni.

Restaurantul este amplasat la etajul unu, langa intrarea in cinematograful IMAX.

Actionarii companiei Tapioka Fusion sunt: Cristian Vinatoru (50%), Stefan Savin (25%) si George Savin (25%), conform datelor de la Registrul Comertului.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de 76.000 mp si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro, fiind dezvoltat de AFI Europe, parte a grupului Africa Israel. Proiectul include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania si un patinoar de aproximativ 1.000 mp.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Taco Bell deschide un nou restaurant in Romania