Casa de avocatura Bostina si Asociatii a investit sase milioane de euro intr-un nou sediu, amplasat pe strada Jean Louis Calderon, din centrul Bucurestiului.
Imobilul, situat in zona Gradina Icoanei, a fost cumparat in anul 2007, in schimbul a 3,5 milioane de euro, iar lucrarile de consolidare si renovare au necesitat o investitie de 2,5 milioane de euro.

In noul sediu au fost relocate si celelalte companii din grupul de consultanta: Bostina & Associates Financial Consulting, Bostina Accounting and Fiscal Consulting, Bostina & Associates Industrial Property, Bostina si Asociatii Insolvency si Bostina & Associates Corporate Finance.

“Din punct de vedere financiar, doar simplul fapt ca suntem toti intr-o singura cladire, a noastra, ne va permite sa avem in plus, in fiecare luna, aproximativ 12.000 de euro, resurse pe care le vom putea investi in dezvoltare”, a declarat Doru Catalin Bostina (foto), avocat coordonator.

In prezent, in cadrul companiilor din grupul de consultanta Bostina isi desfasoara activitatea peste 180 de persoane.

Cladirea are cinci etaje si a fost construita in anii ’30, fiind anterior imobil de locuinte, camin studentesc si sediu de banca. Dupa lucrari de consolidare si renovare generale, in care a mai fost adaugat inca un etaj, cladirea are in prezent o suprafata de aproximativ 3.000 mp.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii are peste 130 de avocati si a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de aproape 17 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri