Retailerul suedez de fashion H&M (Hennes&Mauritz), unul din cei mai asteptati jucatori pe piata locala de retail, va deschide primul sau magazin in Turcia, in cadrul centrului comercial Forum Istanbul, a anuntat compania.

H&M a inchiriat o suprafata de 2.300 mp in centrul comercial Forum Istanbul, magazinul urmand sa fie deschis in luna noiembrie.

Forum Istanbul a fost inaugurat in noiembrie 2009 de compania Multi Turkmall, in urma unei investitii de 750 milioane de euro. Proiectul are o suprafata construita de 495.000 mp, dintre care 175.000 mp inchiriabili.

Printre chiriasi se mai numara: Ikea, C&A, Mudo, Marks&Spencer, Zara, Decathlon si Praktiker. Traficul pe care dezvoltatorii il estimeaza in primul an de functionare este de 25 milioane de vizitatori.

In Romania, H&M poarta in prezent discutii pentru inchirierea mai multor spatii comerciale in Bucuresti, o intrare pe piata locala fiind posibila anul viitor sau, cel tarziu, in 2012, potrivit celor mai recente informatii din piata.

H&M opereaza in 37 de tari, avand peste 2.000 de magazine si 76.000 de angajati. Cea mai mare piata este Germania, urmata de Marea Britanie si Suedia.

Sursa galerie foto: forumistanbul.com.tr


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum devine Electric Castle un oras de 30 de ha si cine sunt locuitorii