Aceasta este a saptea sucursala a companiei in Bucuresti si cea de-a zecea in tara, fiind primul Concept Store imobiliar de pe piata locala. Suprafata ocupata de Coldwell Banker Batiste este de circa 130 mp, cu 30% mai mare fata de celelalte sucursale ale companiei, spune Valentin Ilie (foto), CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

“2010 nu va fi doar un an de extindere, ci si un an de noi lansari. Concept Store este primul pas si asa vor arata toate sucursalele pe care le vom deschide in continuare. Noutatea consta in faptul ca am mutat brokerii din zona de front office, care acum este destinata discutiilor cu clienti si in lansarea programului Concierge, prin care oferim solutii pentru amenajarea locuintei. Investitia totala in noua sucursala s-a ridicat la circa 60.000 euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Valentin Ilie.

Primele companii afiliate programului Concierge sunt: Hacker (mobilier de bucatarie si living), Hi-macs by LG (blaturi bucatarii si decoratiuni) si Teka (tehnologie pentru bucatarii). Programul Concierge este oferit gratuit clientilor Coldwell Banker.

Sucursala Coldwell Banker Batiste, cu o echipa de opt brokeri, va fi coordonata de Marcel Nicolaescu.

Urmatoarea sucursala pe care compania o va lansa va fi amplasata in zona bulevardului Ferdinand.

“In urmatoarele trei luni, vom inaugura o sucursala in fiecare luna. Purtam discutii si pentru un oras din tara si vom avea cu siguranta inca o sucursala in provincie in cel mult doua luni”, a adaugat seful Coldwell Banker.

Compania Coldwell Banker Affiliates of Romania este unul din cei mai importanti jucatori din piata locala de consultanta imobiliara, cu o cifra de afaceri de 3,6 milioane de euro pentru anul 2009.