Metroul urca preturile apartamentelor cu 3.000 euro

Preturile apartamentelor din Bucuresti poate urca cu pana la 3.000 euro daca imobilul se afla in apropierea unei statii de metrou, arata o analiza a portalului anunturiparticulari.ro.
Portalul imobiliar a facut o analiza a doua zone ale Bucurestiului, 13 Septembrie si Tineretului, in prima pretul mediu cerut pentru o garsoniera fiind de 46.700 euro, in timp ce in Tineretului pretul mediu se ridica la 49.800 euro. Diferenta de 3.100 euro este data de apropierea de statia de metrou, spun cei de la anunturiparticulari.ro.

"Pentru un apartament cu doua camere situat in zona 13 Septembrie pretul mediu solicitat este de 84.500 euro. In zona Tineretului pentru un apartament similar se solicita 87.400 euro. Diferenta dintre cele doua preturi medii, de 2.900 euro, se datoreaza aceluiasi factor, metroul, de care beneficiaza zona Tineretului”, se arata in analiza citata.

Pretul mediu cerut pentru o garsoniera in luna mai a fost de 41.100 euro, in scadere cu 3,7% fata de luna precedenta. Pentru un apartamente cu doua camere pretul cerut a fost de 67.100 euro, iar pentru trei camere a fost de 93.000 euro, in usoara crestere, cu mai putin de 0,5%, potrivit informatiilor furnizate de portalul imobiliar. Acestea au inregistrat cresteri nesemnificative, de mai putin de o jumatate de procent. Pretul mediu pentru o locuinta cu patru camere a fost de 114.000 euro, intr-o usoara scadere fata de luna aprilie, de 0,53%.

“Fata de inceputul anului, preturile medii au inregistrat o scadere de 3% pentru apartamentele cu una, doua si trei camere. Pentru patru camere pretul mediu a fost mai mic cu 8,5%, fata de ianuarie 2010”, mai spun reprezentantii anunturiparticulari.ro.


Citeste si Mall-ul si parcul fac locuinta mai scumpa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri