Vitan Outlet va avea o suprafata totala inchiriabila de 12.300 mp si 293 de locuri de parcare, fiind dezvoltat de TC Real Estate Development and Management, controlata in proportie de 100% de vehicolul Protim Investments, inregistrat in Amsterdam.

Protim Investments mai este actionar si la alte companii, toate membre ale grupului Anchor: Metropol Proiect, Berceni 2007 Real Estate Office, Anchor Office Development & Management si Anchor Real Estate Development.

“Este important de mentionat faptul ca acest proiect este primul outlet localizat in interiorul orasului, beneficiind de acces facil dinspre toate cartierele, atat cu transportul public, cat si cu masina personala”, a declarat Tunc Capa (foto), presedintele companiei si fostul presedinte al Anchor Grup.

Pe langa implicarea in dezvoltarea outletului, Capa este si presedinte al Gimrom Holding, companie care opereaza lantul de supermarketuri G'Market, fiind controlata tot de turcii de la Anchor Grup.

Vitan Outlet va cuprinde 70 de magazine, o zona de food court, bowling si biliard, dar si spatii de birouri si de depozitare.

Design-ul proiectului este realizat de compania B-Design, iar agentul exclusiv de inchiere a fost desemnat consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank, echipa de agenti fiind coordonata de Monica Barbu, vicepresedinte si directorul diviziei de retail ain cadrul The Advisers/ Knight Frank.