Pentru o garsoniera, proprietarii au cerut in luna mai o chirie medie de 251 de euro, in scadere cu 4,8% fata de luna aprilie si cu 16,2% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru apartamentele cu doua camere chiria medie a scazut cu 2,9% fata de luna aprilie si cu 18,3% fata perioada similara din 2009, ajungand in luna mai pana la 357 de euro, potrivit informatiilor furnizare de anunturiparticulari.ro.In cazul apartamentelor cu trei camere, proprietarii au solicitat un pret mediu de inchiriere de 526 de euro, mai mic cu doar 1% fata de luna precedenta, insa cu 15,7% mai scazut fata de luna mai 2009.

Apartamentele cu patru camere au fost singurele in cazul carora au fost inregistrate cresteri ale chiriei medii, proprietarii cerand 794 de euro, cu 7,8% mai mare fata de valoarea lunii anterioare si cu 7,6% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In luna mai, numarul ofertelor de pe piata inchirierilora crescut cu 10% fata de luna precedenta, pana la 2.070 de apartamente.

Raportul anunturiparticulari.ro monitorizeaza toata presa scrisa centrala, prin care publicatiile: Romania Libera, Bursa, Anuntul Telefonic, Anuntul AZ si Libertatea, precum si cele mai mari site-uri web cu anunturi imobiliare, precum anunturiimobiliare.ro, imobiliare.ro, imobiliare.net si bizimobiliare.ro.


Sursa tabel: anunturiparticulari.ro