Dupa un an de asteptare, compania Conarg, controlata de omul de afaceri Valentin Visoiu, scoate la vanzare 226 de garsoniere si 16 apartamente cu doua camere, cu preturi cuprinse intre 39.000 euro plus TVA si 76.000 euro plus TVA, data livrarii fiind estimata pentru sfarsitul acestui an.

„Avand in vedere succesul pe care l-am avut cu apartamentele pretabile programului Prima Casa in ansamblul Rasarit de Soare, am decis sa re-pozitionam Quadra 2 in functie de cererea existenta pe piata” a declarat Romeo Cazanescu, general manager al Conarg Real Estate.

Proiectul Quadra 2 (foto) este amplasat in zona parcului Politehnica si reprezinta o investitie de 12 milioane de euro.

Compania Conarg Real Estate a fost infiintata in anul 2006, ca parte a grupul pitestean Conarg, fiind specializata dezvoltari imobiliare.

Grupul Conarg este format din cinci companii: Conarg SA (firma de management a grupului, fostul Trust de Constructii din Pitesti), Conarg Construct si Conarg Consulting (ambele cu activitate in constructii), Conarg Real Estate (dezvoltator imobiliar) si Conarg Trade (specializat in distributie de materiale de constructii).