Compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield a investit 15.000 euro intr-un portal pentru spatiile de birouri, spatii-de-birouri.ro, cu ajutorul caruia spera ca creasca veniturile departamentului cu aproximativ 20%.

In prezent, portalul spatii-de-birouri.ro include 29 de proiecte imobiliare, impartite regional, conform celor opt zone agreate de Comunitatea Europeana pentru Romania: Moldova, Banat, Maramures, Transilvania, Dobrogea, Muntenia, Ilfov si Oltenia.

”Estimam o crestere a cifrei de afaceri a departamentului nostru cu aproximativ 20% in primele sase luni de la lansarea acestui portal. In prezent, avem contracte de reprezentare pentru inchirierea a peste 200.000 mp in aproximativ 40 de proprietati din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Bacau si alte orase”, a declarat Florin Sorea, directorul departamentului de birouri al Cushman & Wakefield.

In toamna anului trecut, compania a lansat portalul industrial-romania.ro, in urma unei investitii de circa 15.000 euro.

Cushman & Wakefield Romania este unul din cei mai importanti jucatori din piata de consultanta imobiliara, cu o cifra de afaceri 5,4 milioane de euro in 2008. La nivel global, compania detine 230 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si