"Spatiul, aproximativ jumatate din etajul 9 al cladirii, a fost inchiriat catre societatea de avocati Lina & Guia in baza unui contract de sub-inchiriere pe cinci ani semnat cu Chartis Romania, fosta AIG Romania. Termenii comerciali ai contracului sunt insa mai flexibili in comparatie cu cei agreati in contractul de inchiriere dintre Chartis si Bluehouse", spun consultantii Jones Lang LaSalle.

Societatea Lina&Guia va ocupa astfel 350 mp din cei 700 mp inchiriati in total de Chartis. Compania de asigurari de generale AIG Romania si-a schimbat denumirea in Chartis Romania la inceputul acestui an.

Victoria Center (foto) a fost finalizata la sfarsitul anului 2009 iar printre chiriasii sai se numara companiile Citibank, Ursus, Chartis, Eteba, Aon si Jones Lang LaSalle. Cladirea a fost dezvoltata de Bluehouse si are o suprafata de 8.350 mp, desfasurata pe noua etaje.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, cu o cifra de afaceri de circa 2,8 milioane de euro pentru 2008. La nivel global, compania este prezenta in 60 de tari, avand 180 de birouri.