“Printre ofertele targului ImoSfera se numara case si vile finisate de la 700 euro/mp, la rosu pentru 380 euro/mp, respectiv vile cu preturi de pana in 100.000 de euro. Mai pot fi gasite terenuri cu preturi pornind de la 8 euro/mp, reduceri de pana la 16.000 de euro la apartamente, curte, loc de parcare sau garaj si chiar boxe ca bonusuri”, a declarat Adrian Erimescu, director general al imobiliare.ro, organizatorul proiectului.

Din Bucuresti au fost proiectele: Maple Place, Delea Veche 24, Perla Nord, Rasarit de Soare, Quadra 2, Cernica Residence, Green City, Eminescu View, Greenfield, La Riviere, Orhideea Gardens, Red House 1, Red House 2, Vila Coresi, Evo Casa Armonia, Evo Casa Selecta si Edenia Titan.

La acestea se adauga ansamblurile rezidentiale din tara: Mao Life Residence, Genesis si Belle Ville Residential (din Cluj-Napoca); Privilegio, Bellevue Residence si Evo Casa Viva (Brasov); Fructus si Grunwald (Timisoara); Luceafarul si Europa (Oradea); Boreal (Constanta;) Roua si Evo Casa Orizont (Ploiesti), respectiv Evo Casa Completa (din Bacau).

Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte in cadrul ImoSfera se numara: Adama, Impact, Gabi’s Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Rosu, Arh Ventures, Selina Invest si Mega Constructii.

“Targul va fi deschis in perioada 21-27 iunie, intre orele 10.00 si 20.00. Standurile virtuale pot fi vizitate si in afara acestui interval, insa contactul direct cu expozantii nu va fi posibil”, a adaugat Erimescu.

Pachetul pentru expozanti include optiuni de personalizare a standului cu elemente de identitate specifice, galerie de imagini si planuri, transpunerea materialelor de prezentare in format digital, materiale video, acces la platforma de chat cu vizitatorii si rapoarte de masurare a performantei in perioada targului si post-targ.

Companiile participante pot alege intre doua modele diferite de stand din punct de vedere al designului, costul per stand fiind de 300 euro, potrivit declaratiilor recente ale organizatorilor.

Actionarul majoritar al imobiliare.ro (60% din actiuni) este fondul de investitii Broadhurst Investment LTD, administrat in Romania de compania New Century Holdings (NCH), care mai controleaza pe piata locala si producatorul de panificatie Vel Pitar, potrivit datelor de la Registrul Comertului.