Un numar de 26.778 de vizite au fost inregistrate in primele trei zile la cele 32 de standuri ale expozantilor pe ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, care poate fi vizitat online in 21 iunie - 27 iunie, anunta portalul imobiliare.ro, organizatorul evenimentului online.
Vizitele s-au materializat in 330 de discutii si cereri de contact directe. Timpul total petrecut pe chat de expozanti si vizitatori a insumat 34 de ore si 7 minute. Timpul mediu petrecut pe chat a fost de 9 minute si 29 de secunde.

Numarul vizitatorilor unici in primele trei zile de targ a ajuns la 14.396. Cel mai mare interes a fost starnit de imaginile expozantilor care au atras atentia a 5.326 de vizitatori, aceasta facilitate a fost urmata in preferintele vizitatorilor de sectiunea de informatii generale care a adunat 5.291 de vizitatori. De asemenea, 1.261 de vizitatori au descarcat brosurile de prezentare.

Potrivit imobiliare.ro, in primele trei zile, cel mai performant stand a fost cel al dezvoltatorului Adama care a adunat 2.168 de vizite si 19 cereri de contacte directe si discutii pe chat concretizate in 71 de minute de convorbire.

Printre ofertele prezentate de expozanti se gasesc: tranzactii fara comision si voucher pentru mobilier, achitarea unui avans fix la incheierea contractului, urmand ca pana in 2011 clientul sa nu mai plateasca nimic, rate directe la dezvoltator, bucatarii utilate si finisaje personalizate, locuri de parcare incluse in pret, reduceri de de 8.500 de euro la unele vile sau terenuri la munte in rate la proprietar.

ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, va fi deschis in saptamana 21 iunie - 27 iunie, pe o platforma dezvoltata de portalul imobiliare.ro, pe lista finala a primei editii figurand 32 de expozanti, in majoritate dezvoltatori imobiliari.

Astfel, sunt prezentate 32 de ansambluri rezidentiale din 8 orase mari ale Romaniei, respectiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Ploiesti, Bacau si Timisoara.

Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte in cadrul ImoSfera se numara Adama, Impact, Gabi's Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Rosu, Arh Ventures, Selina Invest si Mega Constructii. De asemenea, agentiile Grup de Lux din Cluj-Napoca, Inedit imobiliare din Brasov, respectiv Apulum 94 si Green Angels din Bucuresti vor expune proiecte rezidentiale la prima editie a targului virtual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri