BDO Audit a decis sa isi relocheze activitatea in cladirea Victory Business Center, situata in apropiere de Piata Muncii, anunta Colliers International, intermediarul tranzactiei de inchiriere.
Tranzactia prin care BDO a inchiriat 2.700 mp in aceasta cladire este printre cele mai importante tranzactii ale acestui an pe piata de birouri.

Noul sediul BDO va ocupa 4 etaje in cladirea Victory BC, in care compania este, de altfel, chiriasul ancora, cu peste 50% din suprafata totala a cladirii. Victory BC este o cladire livrata pe piata in 2010, care ofera o suprafata totala de 5.500 mp de birouri.

“Nivelul scazut al chiriilor face ca acesta sa fie un moment propice relocarii BDO intr-un spatiu nou si care raspunde mai bine standardelor noastre de business. Vom avea la dispozitie o suprafata extinsa, adecvata strategiei de dezvoltare a companiei”, a declarat Silviu Manolescu, CEO BDO Romania.

“Tranzactia este foarte importanta, in contextul actual al pietei. BDO este prima companie din domeniul serviciilor financiare care ia o decizie de relocare in prima jumatate a anului 2010”, explica Horia Moldovan, Associate Director in cadrul Colliers International. “Alte companii din acest sector de activitate care se muta in 2010 au semnat relocarea cu doi-trei ani in urma”, completeaza Horia Moldovan.

BDO este a cincea firma de audit si consultanta din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in prestarea de servicii profesionale. Echipa BDO este formata din peste 150 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 11 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale. Compania ofera servicii de audit financiar, insolventa si restructurare, contabilitate si consultanta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri